Hoe werken wij - GrowingArt

Wat Doet GrowingArt ?

Voor evenementen zoals personeelsfeesten, div. soorten party's, openingen, shows, sportgala's, presentaties, films, commercials en dance-events bieden wij aantrekkelijke natuurlijke beplanting, (bloem)decoraties en decorstukken. Ons assortiment aan beplanting en decoratie bestaat niet alleen maar uit de gangbare Palmen en Laurier soorten, maar onder andere ook uit div. bomen, heesters, Bamboeplanten en Olijfbomen. Sommige palmen kunnen wij zelfs leveren met een hoogte van 15 meter! Onze decoren hebben oa de thema's Caribisch, oud Hollands, Western en lounge.

mooie foto

Hoe Werkt GrowingArt En Wat Kost Het ?

GrowingArt werkt als volgt; door middel van een van te voren vastgesteld offerte kunnen wij de complete aankleding verzorgen van uw evenement. GrowingArt staat er om bekent dat zij veel aandacht schenkt aan service. Wij halen de planten, bloemen en decorstukken zonder extra kosten, desnoods zondag ochtend om 2:30 op. Dit alles conform de offerte. Wij rekenen geen weekeindtoeslagen, zon- feestdag toeslagen ed. Wij rekenen de prijs van de decoratie, indien nodig een meerdagen tarief, de kilometer vergoeding, op- en afbouwkosten en de BTW.

Meer Informatie ?

Mocht de informatie op de website voor U niet voldoende zijn of als U een offerte wenst te ontvangen voor Uw specifieke wensen, kunt U altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt onze contact gegevens vinden op de 'contactpagina’ en hier is tevens de mogelijkheid om direct uw vraag te versturen.